Összetett keresés

találat/oldal
Lelőhely
Központi Könyvtár termei
Szakbibliográfia
Dokumentumtípus
Objektum típusa
Nyelv
Részletezve

Kiadás éve








A képernyőn megjelenő találati lista elemei a lista jobb felső részében található mezők legördülő menüjének segítségével rendezhetőek. A keresőkérdéseket kilépésig a „Korábbi keresések” menü megőrzi. A találati lista, vagy annak része, a „Letöltés” gomb (képernyő alján) segítségével menthető.
Összesen 73 találat.
#/oldal:
Nézet:
Rendezés:
#Kedv.SzerzőCímMegjelenés éveTípusElőnézet
1.
Asturias, Miguel Ángel (1899-1974) Megkóstoltuk Magyarországot = Comiendo en Hungria / 1968Könyv
2.
Borbás Mária (1968-) Magyarország finom : vadregényes kelet / 2019Könyv
3.
Borbás Mária (1968-) Magyarország finom : szívem csücske ország sarka : Őrség, Vendvidék, Göcsej, Balaton "mellyéke", Zselic / 2018Könyv
4.
Brillat-Savarin, Jean Anthelme (1755-1826) Az ízlés fiziológiája / 2011Könyv
5.
Casamayor, Pierre A borkóstolás : [kezdőknek és haladóknak] / cop. 2004Könyv
6.
Cey-Bert Róbert Gyula (1938-) A magyar konyha filozófiája : az ősi áldozati ételek szellemiségétől a jövő magyar konyhájáig / 2009Könyv
7.
Chang, Ha-Joon (1963-) Emészthető közgazdaságtan : egy éhes közgazdász elmagyarázza, hogyan működik a világ / 2024Könyv
8.
Clawson, Trevor Üzlet Jamie Oliver módra : a tudatos márkaépítés 10 receptje / 2010Könyv
9.
Csapó Katalin (1954-) Budapest : traditional dishes and gastronomic culture in a welcoming capital / cop. 2013Könyv
10.
Csapó Katalin (1954-) Az ínyenc polgár asztalánál : szakácsművészet a századfordulón / 2012Könyv
Rekordok letöltése1 2 3 4 5 6 7 8 
A csonkolás jele: %. (pl. "lakberend%", "%berendezés")